Vloeronderhoud

Diamant biedt passend onderhoud en reiniging van de vloeren in uw pand. Want een cruciaal onderdeel van de uitstraling van een pand is de vloer. Er ligt toch al snel aan enkele kilometers vloer om schoon te houden en te onderhouden.

Reiniging en onderhoud linoleum vloer

Linoleum – ook wel marmoleum – is een veelgebruikte vloer in praktijken, scholen en kinderdagverblijven, omdat het een makkelijk schoon te maken en slijtvaste vloer is die wel 20 jaar mee kan gaan. Om de levensduur van de linoleum vloer zo goed mogelijk te benutten, is het echter wel van belang om de vloer 1 à 2 keer per jaar grondig te laten reinigen en een nieuwe waslaag of coating aan te laten brengen.

Uw linoleum vloer laten onderhouden

Wanneer u Diamant inschakelt voor het onderhoud van uw linoleum vloer, zullen onze schoonmakers allereerst de vloer machinaal reinigen van stof en verontreiniging met de machine. Mocht het nodig zijn, dan worden de oude waslagen gestript. Na de reiniging worden twee of drie nieuwe lagen was of coating aangebracht die de vloer zullen beschermen tegen verontreiniging en beschadiging. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw linoleum vloer!

Reiniging en onderhoud houten vloer

Diamant heeft de nodige kennis en ervaring in het onderhouden van houten vloeren: voor onze schoonmakers dagelijkse kost. Het schoonmaken en onderhouden van een parket- of houten vloer is vakwerk, want een verkeerde aanpak heeft grote gevolgen voor het aanzicht van de vloer. Zorgt u goed voor uw houten vloer, dan heeft u daar jarenlang profijt van. Aan te raden is om 1 keer in het jaar – afhankelijk van gebruik en slijtage – uw houten vloer een groot onderhoud te geven. Wij adviseren u daar graag bij.

Werkwijze onderhoud houten vloer

De schoonmaakspecialisten van Diamant inventariseren wat de beste aanpak is voor uw houten vloer. Na een grondige reinigingsbeurt, schuren en polijsten zijn krassen en verontreiniging in het hout verwijderd. Vervolgens wordt de vloer in de lak gezet. Zo kan de houten vloer weer langere tijd mee. Aangeraden wordt om elk jaar de vloer een grondige reinigingsbeurt te geven. Daarbij is het niet altijd noodzakelijk om opnieuw te schuren en te lakken, afhankelijke van hoe intensief de vloer gebruikt wordt.

Benieuwd naar onze andere diensten?

algemeen dienst

Algemeen

dienst tapijtreiniging

Tapijtreiniging

dienst opleverschoonmaak

Opleverschoonmaak

dienst vloeronderhoud

Vloeronderhoud

dienst glasbewassing

Glasbewassing

dienst calamiteiten

Calamiteiten

Specialistische schoonmaakdiensten

Al sinds 2005 is Schoonmaakbedrijf Diamant dé geschikte partner voor het schoonmaken van verschillende panden.

Neem contact op Offerte aanvragen