Glasbewassing

Regenwater, fijn zand en uitlaatgassen vormen al snel een grauwe sluier over ramen en kozijnen. Professionele glasbewassing verwijdert deze waas van uw glazen en kozijnen. Regelmatig glazenwassen is daarmee een investering in het behoud van uitstraling en kwaliteit van uw winkel, kantoor of appartementencomplex.

Professionele glazenwassers

Diamant maakt met u goede afspraken over het periodieke wassen van de ramen van uw gebouw. Zodat u plezierig naar buiten kunt kijken, en het gebouw er aan de buitenkant schoon en uitnodigend uitziet. Onze vakkundige glazenwassers vinden dat ook belangrijk en zij werken dan ook met de beste middelen om uw ramen te laten schitteren.

Telescoopbewassing

Een snelle en effectieve methode die onze glazenwassers toepassen, is telescoopbewassing. Met de telescoopsteel borstelen en spoelen zij het glas met gefilterd water, wat een langdurig helder en streeploos resultaat geeft. Doordat met de telescoopsteel tot 15 meter hoogte kan worden gewassen, is het niet nodig om een hoogwerker mee te nemen om bij de hogere ramen te kunnen komen. Dit bespaart kosten en manuren!

Glazenwassen: buiten, binnen en kozijnen

Wat heeft u aan een heldere, streeploze buitenruit als de binnenkant niet schoon is? Uiteraard biedt Diamant de mogelijkheid om ook de binnenzijde van raamwerk te wassen en zowel binnen als buiten de kozijnen mee te nemen. Lichtbakken en gevelbeplating kunnen ook gewassen worden door onze glazenwassers.

Benieuwd naar onze andere diensten?

algemeen dienst

Algemeen

dienst tapijtreiniging

Tapijtreiniging

dienst opleverschoonmaak

Opleverschoonmaak

dienst vloeronderhoud

Vloeronderhoud

dienst glasbewassing

Glasbewassing

dienst calamiteiten

Calamiteiten

Specialistische schoonmaakdiensten

Al sinds 2005 is Schoonmaakbedrijf Diamant dé geschikte partner voor het schoonmaken van verschillende panden.

Neem contact op Offerte aanvragen